Tuesday, August 22, 2006

C'm on baby, light my fire..!!





Το χειμώνα δοκιμάστηκε η Εύβοια απ' τα χιόνια, που είχε καεί το περασμένο καλοκαίρι και μετά πνίγηκε απ' τις πλημύρες ενώ χιλιάδες άνθρωποι, 60 χλμ απ' την Αθήνα δεν είχαν και ούτε έχουν γιατρούς. Περασμένα- ξεχασμένα.

Το χειμώνα ξανα-πλημμύρισε ο νομός Έβρου, χάθηκαν περιουσίες, πνίγηκαν χιλιάδες ζώα, καταστάφηκαν σπίτια και όνειρα. Περασμένα- ξεχασμένα.

Στο Αιγαίο κουμάντο κάνουν κάποιοι γκάνγκστερ εφοπ-ληστές. Οι νησιώτες και οι τουρίστες στιβάχτηκαν στα σαπιοκάραβά τους για να... περιμένουν. Παιδιά, ηλικιωμένοι κι άρωστοι μαρτύρισαν, ενώ άλλοι βγήκαν απ' τη δοκιμασία ψυχασθενείς. Περασμένα- ξεχασμένα.

Η Κασσάνδρα Χαλκιδικής πυρπολήθηκε και Έλληνες και ξένοι αφέθηκαν στην τύχη τους. Σύσσωμος ο "κρατικός μηχανισμός" επιδόθηκε στο έργο του "spin control", στην προπαγάνδα δλδ, ότι όλα δήθεν λειτούργησαν "ομαλά"! Ακριβώς όπως έκαναν και το χειμώνα, όταν η Ελλάδα θάφτηκε κάτω απ' τα χιόνια. Ο Φούρλας τότε αγωνιζόταν να σώσει τα μούτρα του Βουλγαράκη που τελικά το τομάρι του το έσωσε ο Καραμανλής. Περασμένα- ξεχασμένα.

Η μήπως η Χαλκιδική πέφτει υπερβολικά κοντά στη ΔΕΘ, σε απόσταση και σε χρόνο; Οι άνεργοι της Βόρειας Ελλάδας δεν ξεχνούν. Οι αποτεφρωμένοι της Χαλκιδικής θα καταραστούν τον Καραμανλή και θα μουντζώσουν τον Παπανδρέου που θα επιχειρήσει να τους εκμεταλλευτεί πολιτικά. Θα χειροκροτήσουν όμως οι δασοφάγοι, οι δασοκλέφτες και οι δασοκαταπατητές, απ' τη Χαλκιδική ως την Πελοπόννησο κι απ' τη Ζάκυνθο ως τη Σάμο. Σ' αυτούς θ' απευθυνθεί ο πρωθυπουργός γιατί είναι οι μόνοι που απολαμβάνουν έργα κι όχι υποσχέσεις. Με την προστασία του κράτους και την προτροπή των εκάστοτε κυβερνώντων, σεμνά, ταπεινά και μουλωχτά, καίνε τις ζωές των αποβλακωμένων lifestylers, έχοντας τη λαϊκή εντολή των wannabe lifestylers: κάψτε τα όλα, θέλουμε κι εμείς κιτς σπίτι στο βουνό!

Άρε κατακαμένη Ψωροκώσταινα… Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται… Γι αυτό, Φαρισαίοι, αφήστε τους κλαυθμούς και τους οδυρμούς μη σας πάρει ο διάολος!!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?